Signera Gästboken
Onsdag, 13. December 2017 01:17
Tack för att Du läser vår gästbok, skriv gärna något.
Totalt antal inlägg: 107   Antal inlägg per sida: 10     Nästa sida
Namn Kommentarer
107)
KhacDau 

Tisdag, 12. December 2017 07:15 

dich vu khac dau chu ky gia re giao hang ngay tai ha noi neu moi nguoi co nhu cau xin lien he cho chung toi
106)
Boss Eric 

Tisdag, 12. December 2017 07:14 

dich vu [url=https://khacdaunamviet.vn/category/khac-dau-chu-ky]khac dau chu ky[/url] gia re giao hang ngay tai ha noi neu moi nguoi co nhu cau xin lien he cho chung toi
105)
Nina Eid 

Lördag, 11. November 2017 12:39 

Hei fra Norge!

Jeg er nå en godt voksen dame og har lest bøkene om Britta og Silver flere ganger.. siden barndommen.Ønsker denne serien som film eller helst serie..har det noengang blitt diskutert?Håper det Disse bøkene har gitt meg mye glede...jeg skal om noen år gi dem videre til mitt barnebarn Mange gode ønsker fra Nina
104)
Merete 

Söndag, 16. Juli 2017 13:42 

Bøgerne og Britta og Silver har fyldt enormt meget i min barndom. Jeg er lige ved at tro at de må have være mellem de første 'rigtige' bøger jeg læste selv, og jeg læste dem igen og igen i mange mange år. Britta var lige sådan en type jeg rigtigt godt kunne have tænkt mig at være veninder med. :)

Tusind tak!
103)
Emma 

Torsdag, 22. Juni 2017 08:38 

Hej!
Jag har såklart läst alla böckerna om Britta och Silver,men jag har även läst Sandra på Norrlövsta och älskade den med. När jag var liten (typ 30 år sedan) och red på ridskolan i Skule utanför Ö-vik ryktades det att böckernas farbror Magnus och hans dotter var baserade på Folke och Maggan Stenbom. Stämmer det? Maggan var ju vuxen då och jag red både för henne och Folke och lite nyfiken är jag ju. Min favorit var skimmeln Dindy hos dem... Min egen Silver! :) Jag blev aldrig vuxen nog att rida stora hästar utan fastnade för islandshästar - det är hästar i ponnystorlek som kan bära en vuxen! Dessutom går det att hitta egensinniga ponnyindivider i den rasen. Min egen häst påminner nog en hel del om Dindy även om han råkar vara brun...
102)
Lisbeth 

Onsdag, 21. Juni 2017 11:10 

Hej igen!
Tack alla som skrivit i gästboken den senaste tiden!
Jag läser alltid, men är lite dålig på att hinna med att kommentera. I vilket fall, here goes:
Gunilla: Ja, det var jättetrevligt att träffas och prata lite böcker på Jessicas roliga fest! Jag ska absolut kolla på islänningarna på Elmia senare i år.
Annki: Tack så jättemycket för din hälsning! Jag såg att Christel Behrmann skrivit om er fb-grupp, verkar så kul. Texten i connemaratidningen har jag satt upp på anslagstavlan i köket. Tack!
Ylva: Tack för hälsningen!
Jessika: Tack för fint inlägg! Så roligt att du fortfarande tycker om mina böcker. Kan berätta att jag nyligen var på en fin fest och då utbringade vi "Hästens skål" med foten i stigbygeln.
Ida: Tack för att du skrev! Jag blev glad över att läsa din fina och snälla kommentar.
101)
Lisbeth 

Onsdag, 21. Juni 2017 10:44 

Hej alla som tittar in på min hemsida!
Som ni märker har jag haft lite bekymmer med gästboken, dels med en massa oönskad reklam, som jag fått rensa bort, dels med konstiga bokstäver. Men det ska snart vara åtgärdat, hoppas jag.
Titta gärna in på min hemsida igen, jag ska snart lägga ut nya fina fölbilder!
100)
Alphonse 
alphonsemcveigh(at)hotmail(dot)com

Lördag, 10. Juni 2017 05:31  Skicka E-mail

Its such as you read my thoughts! You seem to grasp a lot about this, like you wrote the book in it or
something. I feel that you just can do with a few p.c. to drive the message home a little bit, however instead of that,
this is excellent blog. A fantastic read. I'll certainly be back.
99)
Gunilla Krasse 

Måndag, 8. Maj 2017 09:37 

Hej! Det var trevligt att träffas i lördags och prata lite Britta och Silver. Fantastiskt fina hästar ni har och har haft! Men glöm inte att prova islandshästar på riktigt!!
98)
Annki Johansson 

Lördag, 29. April 2017 12:04 

Hej Lisbeth!
Vi har en mycket stor grupp som växer oavbrutet på Facebook, där ålder är enda kravet, 50 år, där många tävlar och tränar i dressyr. En grupp som består av bra språk och pepping till varandra och förutom det en fantastisk gränslös stor kärlek till sina hästar av allehanda slag. Såklart har även kärleken till dina böcker skrivits om, som många av oss slukade som unga. Någon ville också att jag skulle framföra hälsningar till DIG då jag berättade om vår lilla kontakt och min text i vår rastidning om connemaran. Nu har jag hållit mitt löfte och vill passa på att önska dig en bra vår med mera värme! Hej från Annki Johansson