Signera Gästboken
Söndag, 21. April 2019 18:15
Tack för att Du läser vår gästbok, skriv gärna något.
Totalt antal inlägg: 112   Antal inlägg per sida: 10   Föregående sida   Nästa sida
Namn Kommentarer
102)
Lisbeth 

Onsdag, 21. Juni 2017 11:10 

Hej igen!
Tack alla som skrivit i gästboken den senaste tiden!
Jag läser alltid, men är lite dålig på att hinna med att kommentera. I vilket fall, here goes:
Gunilla: Ja, det var jättetrevligt att träffas och prata lite böcker på Jessicas roliga fest! Jag ska absolut kolla på islänningarna på Elmia senare i år.
Annki: Tack så jättemycket för din hälsning! Jag såg att Christel Behrmann skrivit om er fb-grupp, verkar så kul. Texten i connemaratidningen har jag satt upp på anslagstavlan i köket. Tack!
Ylva: Tack för hälsningen!
Jessika: Tack för fint inlägg! Så roligt att du fortfarande tycker om mina böcker. Kan berätta att jag nyligen var på en fin fest och då utbringade vi "Hästens skål" med foten i stigbygeln.
Ida: Tack för att du skrev! Jag blev glad över att läsa din fina och snälla kommentar.
101)
Lisbeth 

Onsdag, 21. Juni 2017 10:44 

Hej alla som tittar in på min hemsida!
Som ni märker har jag haft lite bekymmer med gästboken, dels med en massa oönskad reklam, som jag fått rensa bort, dels med konstiga bokstäver. Men det ska snart vara åtgärdat, hoppas jag.
Titta gärna in på min hemsida igen, jag ska snart lägga ut nya fina fölbilder!
100)
Alphonse 
alphonsemcveigh(at)hotmail(dot)com

Lördag, 10. Juni 2017 05:31  Skicka E-mail

Its such as you read my thoughts! You seem to grasp a lot about this, like you wrote the book in it or
something. I feel that you just can do with a few p.c. to drive the message home a little bit, however instead of that,
this is excellent blog. A fantastic read. I'll certainly be back.
99)
Gunilla Krasse 

Måndag, 8. Maj 2017 09:37 

Hej! Det var trevligt att träffas i lördags och prata lite Britta och Silver. Fantastiskt fina hästar ni har och har haft! Men glöm inte att prova islandshästar på riktigt!!
98)
Annki Johansson 

Lördag, 29. April 2017 12:04 

Hej Lisbeth!
Vi har en mycket stor grupp som växer oavbrutet på Facebook, där ålder är enda kravet, 50 år, där många tävlar och tränar i dressyr. En grupp som består av bra språk och pepping till varandra och förutom det en fantastisk gränslös stor kärlek till sina hästar av allehanda slag. Såklart har även kärleken till dina böcker skrivits om, som många av oss slukade som unga. Någon ville också att jag skulle framföra hälsningar till DIG då jag berättade om vår lilla kontakt och min text i vår rastidning om connemaran. Nu har jag hållit mitt löfte och vill passa på att önska dig en bra vår med mera värme! Hej från Annki Johansson
97)
Ylva Z Alm 

Lördag, 15. April 2017 19:19 

Hej, vill bara passa på att tacka dig och dina böcker som betydde mycket för mig som barn! Glad Påsk!

Ylva
96)
Jessika 

Söndag, 12. Februari 2017 20:48 

Jag vill också så gärna tacka för dina böcker. Jag är för -71 och fick min första Brittabok när jag var 9.

Samtidigt fick jag min första ponny och jag var Britta och min lille welsh/connemaraponny fick agera Silver sin bruna färg till trots. Kompisen och hennes ponny var Maria och Prinsen :).

Nu var det längesen jag läste böckerna men jag känner att det är dags att damma av dem och krypa ner under filten och bli lite nostalgisk. Mitt starkaste minne är känslan av att VARA i det lilla stallet med två boxar.

Ett annat minne är skålen på festen. Sätt foten i stigbygeln. SKÅL.
SÅ många fester jag körde denna lilla grejen:).

Och Lasse... En liten gnutta lovestory som var så spännande.

Nu får jag sluta annars sitter jag här och radar upp bokminnen hela kvällen.

Tack för härliga bokstunder. // Jessika
95)
Ida Gustafsson 

Lördag, 10. December 2016 22:35 

Hej Lisbeth!
Det var ett bra tag sedan jag hittade hit till din hemsida, men först nu har jag tagit mod till mig att skriva. Jag kan nog inte med ord beskriva hur mycket böckerna om Britta och Silver har betytt för mig under min ryttarkarriär! Britta var en stor förebild och under min utveckling som ryttare och jag upptäckte att just hästhållningen och det mjuka sätt som beskrivs att Britta har färgade av sig på mig. Jag vill tacka så mycket för inspirationen och även passa på att önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År!! Mvh Ida Gustafsson
94)
Katarina F 

Lördag, 10. December 2016 15:54 

Hej Lisbeth, upptäckte av en slump P4-dokumentären med dig och därefter denna hemsida! Så roligt att höra, se och läsa! Dina böcker betydde massor för mig när jag växte upp, mestadels i stallet ) Tillsammans med Nan Inger var du en realistisk författare som skrev om vardagen med hästarna och stallkompisarna. Det var så befriande och jag läste dem om och om igen.

Tyvärr blev jag, idag 52, av med böckerna under nån av livets otaliga flyttar MEN, jag letar och rotar på nätet och på antikvariat för att samla dem alla igen. För jag läser om dem än idag!

Det jag ser nu är att du också beskriver en svunnen tid till viss del. Inte vardagen med leriga hästar, sjukdomar, att man får bita i gräset då och då, att alla inte hade råd med allt osv. Det är nog sig likt. Men hästsporten har ändå gått framåt och det är så roligt tycker jag. Själv är jag numer avsutten mer eller mindre men jag minns hur jag själv började, som liten ynklig 7-åring i en stad nära Strömsholm, uppflugen i en skramlande manskapssadel på en kronhäst. Och lyckan då min ridskolechef i mitten av 70-talet åkte till Irland och kom hem med Connemaraponnyer! Oj!

Det vore verkligen jättekul om du har kraft och inspiration att fullfölja det där halvfärdiga manuset då sa att du hade i skrivbordslådan.

Tack Lisbeth!
93)
Lisbeth 

Onsdag, 7. December 2016 15:55 

Hej Katarina!
Tack för att du hörde av dig. Jag vet hur du menar med Shilton, och han har ju gått "Hippologen" med Frida, så han är välutbildad. Han har alltid gett mig också den känslan att ridningen fungerar, och att man känner sig lite duktig. Nu går han här hemma som pigg pensionär, 26 år gammal, och vi skrittar ut på honom då och då.
Hälsningar, Lisbeth